Gratis verzending vanaf €50,- | in NL & BE

Voor 00:00u besteld | Morgen in huis

Veilig en achteraf betalen | met Klarna

De missie

Timo Vogels, het creatieve brein achter de producten, heeft in 2020 de spellen en activiteiten uit de huidige Beweegpot Energizers ontwikkeld. Samen met zijn jeugdvriend, Daan van Rees, is in 2021 het bedrijf Energize Games ontstaan en hebben zij het merk, de Beweegpot, gelanceerd. Bij de Beweegpot staat de ontwikkeling, plezier en beweging altijd centraal. Met onze producten willen we op een zo leuk en makkelijk mogelijke manier inspireren tot meer beweging.

“Meer bewegen begint niet met vaker
sporten, maar met minder stilzitten!”

Timo

Over het onstaan en zijn missie

Multi-column

Wat is de Beweegpot?

In de Beweegpot zitten tientallen kaartjes met daarop beweegspellen. Deze spellen varieëren van echte klassiekers tot compleet nieuwe spellen. Het concept is simpel; je kunt een kaartje pakken, lezen en direct spelen. Je hebt hiervoor geen extra materiaal nodig.

Voor wie is de Beweegpot?

De Beweegpot is voor iedereen die op een leuke en laagdrempelige manier wilt zorgen voor meer beweging. Veel van onze klanten zijn werkzaam in het basisonderwijs en de kinderopvang. Om onze missie breder te kunnen uitzetten, focussen we ons steeds meer op klanten uit andere doelgroepen zoals het middelbaar onderwijs, het bedrijfsleven en de consument thuis.

De missie van Timo

Timo is van nature gymleraar en heeft als missie om zoveel mogelijk mensen meer te laten bewegen. Om te zien dat de Beweegpot zo aanslaat, en te zien dat door de producten die Timo heeft ontwikkeld, zijn missie ook echt vervuld wordt, is fantastisch.

Nog wat meer over ons:

Wanneer is de Beweegpot ontstaan?

De Beweegpot is ontstaan tijdens de eerste COVID-lockdown. In deze periode konden de kinderen niet naar school en was het nog lastiger om genoeg te bewegen. Er moest iets verzonnen worden om de kinderen weer op een leuke en veilige manier bij elkaar te brengen en te laten bewegen. Timo heeft toen het initiatief genomen om energizers te ontwikkelen en verzamelen. Dit is uiteindelijk de Beweegpot Energizers geworden. Vervolgens zijn op een hele natuurlijk wijze de varianten Buitenspelen en Samenspelen ontstaan.

Vind je het leuk om ons een keer te ontmoeten?

Timo en het team proberen zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij beurzen events en conferenties die betrekking hebben tot onze producten en de doelgroep. Hier kunnen we elkaar ontmoeten en kan je de producten in de praktijk zien en ervaren. Daarnaast geeft Timo workshops over energizers en dat kan zelfs op locatie.

Influencers

Het kan goed dat je ons kent via sociale media of influencers waarmee we samenwerken. We proberen zoveel mogelijk samenwerkingen op te zetten met mensen die enthousiast zijn over onze producten. Zou jij het ook leuk vinden om met ons samen te werken? Stuur ons dan vooral een email! 

Verkooppunten

We zijn vooral online goed te vinden via onze eigen webshop en op bijvoorbeeld Bol.com, maar we proberen via relevante partners onze zichtbaarheid te vergroten. Je kan ons onder andere vinden bij Nijha, Alprovi, Bronsport en Sport81.

Het Team

Het lijkt soms alsof Timo alleen aan het roer staat, maar niks is minder waar. Het bedrijf achter de Beweegpot, Energize Games, telt 3 partners. Timo, die jullie inmiddels allemaal kennen. Daan, die zich vooral bezig houdt met alles achter de schermen en ons commerciële talent, Shannon. 

Daan en Shannon zijn beide jeugdvrienden van Timo en zo betrokken geraakt bij het bedrijf. Daan is erbij gekomen toen het product geboren was, maar het bedrijf vorm moest krijgen. Vandaar dat hij vooral operationeel bezig is met de onderneming. Daan kon zich erg goed vinden in de missie van Timo en gelooft volledig in het product en de potentie. Hetzelfde geldt voor Shannon, die Timo ineens weer tegen kwam op tv in de uitzending van het programma, Dragons Den, waaraan Timo aan heeft meegedaan.